A fűrészüzem


Fafajtáink, termékeink, szolgáltatásaink

A feldolgozott rönkfát elsősorban az észak-keleti megyék állami és magán erdőgazdasági területeiről szerezzük be, tehát teljes egészében magyarországi forrásokat használunk. Dolgozunk kemény fával és puha fával egyaránt. A legkeresettebb a tölgy és a fenyő. Tölgy mellett bükk és akác fordul elő sűrűn a kemény fa kategóriában. A fenyőknek több fajával foglalkozunk, a lucfenyő általánosan használt, de a vörösfenyő is nagyon kedvelt és sok tulajdonságában jobb a lucfenyőnél. A fenyő mellett sok nyárfát dolgozunk fel.

Eladásra készített termékeink döntően elsődleges fűrészáruk, deszka, palló, gerenda, léc, karó, oszlop, fazsindely, raklap, tűzifa, fűrészpor és faforgács. Igény esetén ezekből a fűrészárukból készítünk kültéri bútorokat, építményeket. Ezek jellemzően kerítések, magaslesek, kilátók, horgászstégek, kültéri padok, hidak, játszóterek és egyéb fából készült építmények. Az így készült építmények kiszállítását és felállítását is vállaljuk.

A termékek eladás amellett bérfűrészelést is vállalunk. A vásárlóink hozzánk beszállított rönkfáit az igények szerinti méretre fűrészeljük.

Telephely és technológia


20

év tapasztalat

Telephelyünk Szomolya déli részén lévő ipari területen helyezkedik el. Folyamatosan fejlesztjük a telephelyünket, hogy a vevői igényeinket minél jobban ki tudjuk szolgálni.

A rönkfa fűrészelését jól karbantartott fekvő szalagfűrészekkel végezzük, amellyel 6 méteres rönköket is fel tudunk fűrészelni. Az álló szalagfűrészeink az alapanyagok további feldolgozását teszik lehetővé. Kiegészítő műveletként gyalulást is és favédő áztatást is el tudunk végezni.

 

Kiváló minőségű alapanyagok, több évtizedes tapasztalat

Harázi Péter, ügyvezető

20 éves tapasztalattal rendelkezik a fafeldolgozás területén. Kiterjedt erdészeti kapcsolatrendszere biztosítja a legjobb alapanyagok beszerzését. Az ügyfelek igényeire a leghatékonyabb megoldást tudja ajánlani. A fűrészgépek működését kiválóan ismeri, ő maga épített már, máig is működő fekvő szalagfűrészt.

Társaságunk szakmai hozzáértésének és ügyfeleink minőségi kiszolgálásának legfontosabb záloga.

Szabó Attila, ügyvezető

25 éves tapasztalattal rendelkezik vállalatvezetésben. Hatékonyan, jól működő folyamatok felépítésében jeleskedik. A pénzügyek és a marketing területén egyaránt otthonosan mozog.

Társaságunk biztonságos működésének és megfelelő stratégiai irányának legfontosabb záloga.

Kérjen ajánlatot most!

Szakképzett munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére, keressen minket bizalommal.